Seneste nyt

Klik her for flere nyheder

29-01-2020

Kronik: Det er så nemt at skælde landbruget ud

I disse dage er der mange, der har utrolig travlt med at lange ud efter landbruget, når det kommer til at indfri de grønne mål, som blev besluttet i forbindelse med Landbrugspakken i 2015.

 

12-12-2019

Glyfosatforbruget skal bringes ned nu

Landbrug og Fødevarer Østjylland sender en kraftig opfordring afsted til de danske landmænd. "Vi skal have bragt Glyfosatforbruget ned nu. Hvis vi ikke selv får forbruget ned, så kommer der folk og gør det for os", lyder det fra formand Jens Gammelgaard.

 

28-11-2019

Læserbrev fra Jens Gammelgaard

Læserbrev fra Jens Gammelgaard:

At regeringen pludselig beslutter at fremrykke den målrettede regulering et helt år, er det samme som at banke os fuldstændig tilbage til før Landbrugspakken

 

Landbrugets udfordringer blev debatteret på en konstruktiv og sober måde, da Landbrug & Fødevarer Østjylland i samarbejde med Fødevareforbundet NNF afholdte vælgermøde i Landbrugets Hus i Horsens.

12 politikere havde takket ja til at debattere arbejdspladser, klima, fødevareproduktion og en værdig tilbagetrækning, da Landbrug og Fødevarer Østjylland i samarbejde med Fødevareforbundet NNF Østjylland havde inviteret til vælgermøde i Landbrugets Hus den sidste onsdag i maj.

"Vi har et fælles mål om flere danske arbejdspladser og bedre rammevilkår for vores landmænd, og selvom vi måske ikke er enige om vejen derhen, så har et samarbejde som dette stor betydning", forklarede Flemming Hansen, afdelingsformand, Fødevareforbundet NNF Østjylland, om baggrunde for den fælles invitation.

Læs hele nyheden HER

Djursland _landboforening Landboforeningen _kronjyllandLandboforeningen _odder -skanderborg Samsoe _landboforening Oestjysk _landboforening