Seneste nyt

Klik her for flere nyheder

29-01-2020

Kronik: Det er så nemt at skælde landbruget ud

I disse dage er der mange, der har utrolig travlt med at lange ud efter landbruget, når det kommer til at indfri de grønne mål, som blev besluttet i forbindelse med Landbrugspakken i 2015.

 

12-12-2019

Glyfosatforbruget skal bringes ned nu

Landbrug og Fødevarer Østjylland sender en kraftig opfordring afsted til de danske landmænd. "Vi skal have bragt Glyfosatforbruget ned nu. Hvis vi ikke selv får forbruget ned, så kommer der folk og gør det for os", lyder det fra formand Jens Gammelgaard.

 

28-11-2019

Læserbrev fra Jens Gammelgaard

Læserbrev fra Jens Gammelgaard:

At regeringen pludselig beslutter at fremrykke den målrettede regulering et helt år, er det samme som at banke os fuldstændig tilbage til før Landbrugspakken

 

Det er livsnødvendigt for de danske landmænd at få lov at beholde Glyfosat, hvis de skal nå i mål med de ønskede klimareduktionsmål. Det mener en enig bestyrelse i Landbrug og Fødevarer Østjylland, som tæller fem østjyske landboforeninger. Derfor har de besluttet at sende en kraftig opfordring afsted til de danske landmænd.

"Vi skal have bragt vores Glyfosatforbrug ned nu. Hvis vi ikke selv får forbruget ned, så kommer der folk og gør det for os", understreger Jens Gammelgaard, formand for Landbrug og Fødevarer Østjylland.

Læs hele pressemeddelelsen HER

Djursland _landboforening Landboforeningen _kronjyllandLandboforeningen _odder -skanderborg Samsoe _landboforening Oestjysk _landboforening